Sunday, October 30, 2016

Rehidrirajuća maska za lice - Matal kozmetika

Guten tag!

Kada mi se nešto mnogo svidi ja imam veliku potrebu da to podelim sa svetom... ovde.
Tako je danas, svoje mesto na mom blogu osigurala fenomenalna maska za lice:

 REHIDRIRAJUĆA maska kompanije Matal :) 




Ovu masku kupila sam i prošle i ove godine na sajmu kozmetike, na njihovom štandu i stvarno sam oduševljena. 

Budući da trenutno imam prilično osetljivu kožu lica, a naravno obožavam da se mackam i stavljam razne maske, bila sam u potrazi za nekom blagom maskom koja mi neće iritirati kožu, a koja će uspeti da se iskaže kao nešto što radi posao. 

Maska ima gelastu teksturu i lako se razmazuje i nanosi te i najmanje pakovanje traje par meseci. Ima preeeelep miris (miriše na mešavinu mora,vode,čistog,gela... ne znam kako bih opisala, ali ovo su neke moje asocijacije :P) koji je srednjeg intenziteta, tj. osećate ga dok vam maska stoji na licu. 





Prilično je blaga i umirujuće deluje na kožu te je bukvalno možete ostaviti od 15 minuta do sat vremena najopuštenije (čak planiram da je ovih dana stavim pred spavanje da vidim kako se ponaša kao noćna maska). 

Koža je upije tačno onoliko koliko je njoj potrebno i ostatak isperete kasnije. Tačno ćete primetiti kako vam je pola maske skoro nestalo sa lica ( upilo se u kožu )

Nakon njenog nanošenja koža ostaje onako hidrirana, mekana i deluje nahranjeno. 



Ono što volim da uradim sa njom jeste da je pre nanošenja stavim neko vreme u frižider. Ona se ohladi i onda kada stavljate imate predivan osećaj hladnog gela koji divno osveži kožu!

Na njihovom sajtu možete videti cenu za različite količine maske, ali mislim da ova koju ja imam (50g) košta oko 250-300 dinara :) A evo šta oni kažu o njoj na sajtu: 


REHIDRIRAJUĆA  MASKA
Maska je naročito efektna forma hranjenja kože dragocenim aktivnim sastojcima . Da bi postigla to, rehidrirajuća maska se primenjuje u sloju približne debljine zadnje strane noža tako da koža može da apsorbuje aktivne sastojke.
Kombinacija gela i krema, urađena od izabranih i koži prijateljskih sirovina formira efektnu osnovu  pogodnu za brzu apsorpciju aktivnih sastojaka. Stimulaciju epitelizacije i regulaciju vlažnog balansa kože omogućuju pantenol koji hidratiše površinske slojeve, alantoin koji ubrzava regeneraciju ćelija i liposomi koji prenose vlažnost u dublje slojeve kože. Zajedno sa vitaminima E  i  A ova maska vodi ka trajnom, prirodnom poboljšanju elastičnosti kože i daje izvanredan osećaj blagostanja..Maska je pogodna za svak i tip  koji pati od nedostatka vlage i  posebno za suvu kožu.
Pakovanja : 50 gr,     200 gr,   500 gr,   1000 gr


http://matalcosmetique.com/index.html ovo je originalni sajt Matal kozmetike i iskreno jedva čekam da probam još svašta nešto od njih :)





Javite ako ste probale nešto od njih i kako vam se čini? Ako imate neke preporuke, napišite i to :*

No comments:

Post a Comment